Wednesday, August 24, 2011

Pelakon Nabila Huda Nekad Mahu Cerai


alt
KUALA LUMPUR: Tiada angin mahu pun gosip mengenai masalah rumahtangga, Murai Batu mendapat tahu rupanya pelakon, Nabila Huda mahu bercerai. Terkejut Murai Batu kerana sebelum ini kisah mengenai rumahtangga mereka langsung tak pernah dengar.
 Tambahan lagi selepas melahirkan anak (Keisha), Murai Batu sangka kehidupan mereka bahagia saja. Benarlah kata orang air sungai yang tenang jangan disangka tak ada buaya.

Dengarnya Nabila Huda telah pergi menfailkan penceraian di Pejabat Kadi Bahagian Perkahwinan Agama Islam Wilayah Persekutuan semalam, setelah merasai kehidupan rumahtangganya bersama Zaidy Zailani yang dibina 3 tahun sudah tak mampu diselamatkan.

Itu antara sebab dia mahu menfailkan penceraian agar dapat menyelesaikan masalah tersebut dengan segera. Memandangkan masalah antara mereka telah dipendam lama. Tetapi hasrat Nabila tertangguh apabila dia terlupa membawa surat nikah.

Hubungan mereka sememangnya telah pun bergelora sejak 2 tahun lalu, namun Nabila Huda mengharapkan selepas dikurniakan cahayamata segalanya dapat diatasi.Namun kemelut yang melanda mereka tetap juga tak dapat diselesaikan. Malah khabarnya ayahnya, rocker terkenal, Amy Search juga terkejut dengan apa yang berlaku.

Murai Batu pun tak boleh nak mengulas lanjut mengenai masalah dalam sesebuah rumahtangga. Pastinya keputusan yang dibuat oleh Nabila bersebab dan ada hikmah di sebalik segalanya. Doa Murai Batu semoga Nabila baik pun Zaidy dapat menempuh kehidupan yang lebih baik selepas ini.


Dipetik dari murai.com


Online Booking Hotel

Save on hotels with HotelsCombined.com

EmpireMoney


No comments: